menu
close_24px

TikTok kiest voor gezondheid, Copilot praat en YouTube snapt video's!


 

Hoe Meta, Apple en Snapchat de toekomst van marketing vormgeven

Je loopt door 't stad en je bril vertelt je welk gebouw je voor je ziet, vertaalt realtime gesprekken om je heen en laat je virtueel winkelen in de etalages die je passeert. Science fiction? Nee hoor, dit wordt binnenkort realiteit. 

De wereld van AR staat op het punt om alles te veranderen. En eerlijk? Grote techgiganten zoals Meta, Apple en Snapchat zitten momenteel in een race om de eerste te zijn die je neus verovert met hun AR-bril.
 
 

 

Een eigen 'deuntje' voor Instagram en AI als je persoonlijke post coach

Zet je schrap, er komen opnieuw enkele Instagram-updates aan die je strategie flink gaan opschudden.

Het opvallendste nieuwtje? Insta krijgt een eigen 'signatur sound'. Ja hoor, net zoals de Netflix ‘TA-DUM’ komt er dus zo’n eindgeluidje na je Reel.  Verder introduceert Instagram 'best practices', een nieuwe feature voor professionele accounts. Binnenkort krijg jij je eigen persoonlijke AI-coach die je tips geeft over hoe jij je posts kunt verbeteren.

De ‘bottom line’? Instagram evolueert razendsnel en jij moet mee. Lees hier alle details. 

 

Threads zet de deuren volledig open en test een nieuwe locatie feature

Voortaan kun jij je Threads account koppelen aan het Fediverse. je ziet wie je volgt en wie je posts leuk vindt, zelfs als ze van andere plekken op het internet komen. Opeens bereik je een veel groter publiek, zonder dat je extra moeite hoeft te doen. Verder komen ze ook met een nieuwe functie waarmee je kunt laten zien waar je bent. Zo kun je bijvoorbeeld delen in welk restaurant je bent, in welke wijk je rondloopt of welke stad je bezoekt.

Lees hier meer over deze nieuwe features 👈

 

LinkedIn breidt uit met nieuwe talen, betere analyses en stopt met 'Top Voice' Badges

LinkedIn kreeg een flinke taalupgrade. Zo voegden ze maar liefst 10 nieuwe talen toe, waardoor het totaal nu op 36 staat. Maar wat betekent dit concreet? Naast de taalupdate kreeg ook de ‘Revenue Attribution Report’ een upgrade. Ze maakten er een 32 pagina dikke handleiding van. Overkill? Tot slot schrappen ze de "Top Voice" badges voor bijdragen aan Collaborative Articles. Waarom? 

Lees alle LinkedIn updates en details hier 👀

 

TikTok zegt vaarwel tegen muziekapp en hallo tegen gezondheidsexpert!

Eerst het slechte nieuws, de TikTok Muziekapp gaat offline. Ja, je leest het goed. Eind november zwaait deze aparte muziekapp vaarwel. Bijkomend gaat TikTok de strijd aan met medische onzin. Zo slaan ze de handen ineen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Klinkt saai? Wacht maar, ontdek er hier meer over.

 

Generatieve AI komt naar YouTube Premium

Youtubers met een abo kijken reclamevrij, downloaden muziek en krijgen er nu een functie bij. Artificiële intelligentie gaat binnenkort al je vragen beantwoorden. Say what?! Een AI die snapt waar je video over gaat en vragen kan beantwoorden? Jazeker, YouTube gooit AI in de mix, exclusief voor Premiumabonnement.

Is dit de volgende stap in onlinevideo?

 

Snapchat werkt samen met Google’s AI, tekent AI-Pact en rolt ‘Footsteps’ uit 

Snapchat tekent het AI-Pact van de EU en rolt de nieuwe feature "Footsteps" uit. Footsteps gebruikt Snap Map om bij te houden waar je bent geweest. Tot slot gaan ze ook in zee met Google. Wow, echt, hoe dan? Ze stappen over van OpenAI naar Google's Gemini-systeem voor hun "My AI" chatbot.

Waarom deze switch? 👈

 

Copilot krijgt een flinke upgrade: slimmer, persoonlijk en pratend

Microsoft kondigde nieuwe functies aan voor zijn AI-assistent Copilot. Bereid je voor op een complete make-over. De interface wordt rustiger. Microsoft introduceert 'Copilot Daily', voor dagelijkse gepersonaliseerde nieuwsverhalen. Daarenboven geven ze je een nieuwe gesprekspartner die dieper nadenkt, meekijkt op je scherm en je persoonlijk beter leert kennen. 

Wow, echt? Ontdek er hier meer over. 

 

Share this article on