menu
close_24px

Insta brengt MySpace-vibe terug met muziek, TikTok geeft je een AI-stem

 

 

 

Crossposten, AR-brillen en labels in je chats

Meta heeft weer een aantal interessante updates voor ons in petto. Crossposten tussen verschillende kanalen? Zeker weten. Maak één bericht en deel het met slechts één klik op Facebook, Instagram en Threads. Handig toch? En wat dacht je van een transparantere zakelijke chats? Met nieuwe labels in Messenger is het meteen duidelijk dat het om een zakelijk gesprek gaat. En als kers op de taart ... Wie weet krijgen we tijdens de Connect-conferentie op 25 september een exclusieve sneak peek van Meta's AR-bril.

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer details 👈

Muziek op je profiel en Channels taggen

Instagram brengt een vleugje MySpace terug: Muziek op je profiel? Zeker weten, volgers kunnen binnenkort een preview van 30 seconden beluisteren. En dat is nog niet alles. Binnenkort kun je bij het plaatsen van een bericht ook 'Channels' taggen. Een slimme zet om je bereik te vergroten.

Lees hier meer 👀

Threads experimenteert met verdwijnende berichten

Berichten die na 24 uur verdwijnen. Klinkt bekend, toch? Inderdaad, Snapchat en Insta Stories maken hier al een tijdje gebruik van. Op dit moment test een selecte groep deze nieuwe Threads functie.

Meer spontaniteit bij het plaatsen van posts zonder de druk van permanente content... Wil je meer weten?

TikTok's nieuwste features: AI-stemmen en exclusieve albumervaringen

TikTok blijft ons verbazen. Wat dacht je van je eigen AI-stem voor voice-overs? Of, van een exclusieve albumervaring à la Sabrina Carpenter? Haar fans kunnen hun profiel personaliseren met speciale frames en effecten. Maar wacht even? Ja, je leest het goed, AI-stemmen die zelfs andere talen kunnen spreken. 

Is dit cool of een tikkeltje eng? Ontdek het hier.

AI-hulp en groeihacks voor YouTube creators

AI-bodyguards tegen hackers en geheime groeitips via Shorts. Klinkt als een scifi-verhaal? Niets is minder waar.

Je logt in en ontdekt dat een hacker je kanaal heeft overgenomen? Paniek slaat toe ... Maar wacht, de nieuwe AI-assistent van YouTube schiet meteen te hulp. En dan die waardevolle groeitips, YouTube's eigen Creator Liaison, Rene Ritchie, deelt exclusieve inzichten via Shorts.

Benieuwd naar meer details? Lees hier verder 🚀

LinkedIn's videofeed is nu realiteit! 

LinkedIn stapt in de wereld van korte video's. In jouw feed zie je nu een eindeloze rij met videoclips. Tik erop en ze nemen je mee naar een fullscreen videofeed, speciaal samengesteld voor jou. Misschien klinkt dit wat vreemd voor een zakelijk platform?

Toch niet, want de statistieken liegen er niet om.

X voegt nieuwe analysetools toe voor geverifieerde organisaties

X (voorheen Twitter) pakt uit met gloednieuwe analysetools die een diepgaand inzicht bieden. Maar let op, deze feature komt met een prijskaartje. Nood aan een voorbeeld? Je runt een duurzaam modebedrijf. Met deze tools kun je niet alleen zien hoe vaak 'duurzame mode' wordt vernoemd, maar ook op welk moment deze gesprekken het actiefst zijn. Ideaal voor het plannen van je volgende campagne.

Is deze tool de moeite waard voor jouw organisatie?

OpenAI sluit deals en Midjourney was (tijdelijk) gratis!

AI wordt steeds toegankelijker. OpenAI onderhandelt met grote mediamerken en Midjourney heeft tijdelijk zelfs 25 gratis afbeeldingen aangeboden. Maar wat betekent dit nu precies voor jouw creatieve proces?

Benieuwd naar de mogelijkheden (en eventuele valkuilen)? Klik hier en ontdek meer 🎨

Share this article on