menu
close_24px

ByeBye Spark AR, hallo Story comments

 


Meta stopt met Spark AR Studio

Maak jij wel eens gebruik van die grappige AR-filters op Instagram of Facebook? De kans is groot dat ze zijn gemaakt met Spark AR Studio. Maar let op, want Meta kondigt aan dat ze gaan stoppen met dit platform. Dus, als je geniet van die leuke AR-effecten zoals gekke hondenoren of glinsterende glitters in je Stories, is het tijd om te ontdekken wanneer dit platform verdwijnt en wat de impact zal zijn.

Lees snel verder voor meer informatie 👀

 

Van comments op Stories tot Spotify-muziek in je Notes

Wow, Instagram is niet te stoppen. Ze rollen de ene na de andere functie uit.

Maak je Stories en Reels nog leuker met de nieuwste tekstopties. Herken je dat gevoel wanneer je een foto plaatst en denkt: "Hmm, er ontbreekt iets"? Instagram heeft de oplossing. Voeg nu stickers, foto en tekst toe aan je gewone posts en carrousels. En wist je dat je nu zelfs op Stories kunt reageren? Instagram test ook een functie waarmee je direct kunt laten zien welk nummer je op Spotify beluistert. En alsof dat nog niet genoeg is, testen ze ook een "Collages" functie die automatisch collages maakt van foto's op je smartphone.

Jazeker, er staat heel wat nieuws op je te wachten. Lees snel alle details hier.

 

WhatsApp maakt chatten overzichtelijker met nieuwe filterfunctie

Soms raak je het overzicht kwijt tussen al die WhatsApp-gesprekken: familie, vrienden, werk, die ene groep voor je voetbaltraining... Het kan chaos worden, niet? Gelukkig heeft WhatsApp een oplossing bedacht. Ze werken momenteel aan een nieuwe functie waarmee jij je eigen lijsten kunt maken.

Hoe handig is dat? Binnenkort kun je zelf bepalen welke chats en groepen bij elkaar horen. Denk aan een lijst voor "Familie", "Werk" of zelfs "Vakantieplannen".

Benieuwd hoe het werkt?

 

ChatGPT ziet gebruikers drastisch toenemen en Google rolt nieuwe functies voor Gemini uit

Wist je dat ChatGPT een indrukwekkend aantal van 200 miljoen wekelijkse gebruikers heeft bereikt? Wow, dat is echt verbazingwekkend. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ook Google enkele leuke updates voor Gemini gelanceerd.

ChatGPT blijft innoveren en Gemini krijgt nieuwe functies... Benieuwd naar wat er nog meer te vertellen valt?

 

LinkedIn lanceert Gen Z-gerichte podcast via iHeartRadio

LinkedIn betreedt de wereld van podcasts en richt zich specifiek op Gen Z. In samenwerking met iHeartRadio lanceren ze een splinternieuwe podcast genaamd "Let's Talk Offline". Deze show is speciaal ontworpen voor jongeren die aan het begin van hun carrière staan.

Ontdek hier meer over deze podcast.

 

Van ringtones tot 3D Bitmoji's en iPad-ondersteuning. Snapchat rolt nieuwe functies uit

Snapchat rolt een reeks 'retrofuturistische' functies uit. Denk aan nieuwe 3D Bitmoji's, lyric-stickers, eigen ringtones, en Sponsored Snaps in je inbox. Verder introduceert ze ook 'Promoted Places' voor ondernemers op de Snap Map.

Klik hier voor meer over deze updates? 🚀

 

X laat je DM's bewerken en er komt een tv-app aan!

Herken je dat gevoel? Je typt een berichtje en denkt gelijk: "Oeps ... Dat had ik anders moeten zeggen." X introduceert eindelijk de optie om je DM's te bewerken. En dat is nog niet alles. X werkt aan een tv-app. Binnenkort kun je dus in de zetel chillen en X-en voor je tv-scherm.

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Ontdek het hier 👈

Share this article on