menu
close_24px

20 visuals per Thread, terwijl YouTube AI en communities uitrolt.


 

Pinterest pimpt collages, remix en delen maar!

Laat je creativiteit maar vloeien, want Pinterest heeft weer iets leuks bedacht. Ze voegden twee nieuwe functies toe aan hun 'collage' tool: 'Collage Remixing' en 'Collage Sharing'.

Met 'Remixing' kun je bestaande collages aanpassen en er je eigen draai aan geven. Maar wat heb je aan een supertoffe collage als niemand het ziet? Daarom komt Pinterest eindelijk met verbeterde deelopties.

Klinkt interessant? Check dan hier meer.

 

Meta vernieuwt ontwikkelaarshubs en brengt rapport uit over hun sociale impact

Maak jij apps en games? Dan heeft Meta iets leuks voor je. Ze ruimden hun ontwikkelaarsplatform op en splitsten het op in drie categorieën: Meta Horizon, Sociale technologieën en AI. Naast deze technische updates, bracht Meta ook een rapport uit over hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Benieuwd naar de details en het rapport? Lees dan snel verder.
 
 

Instagram komt met nieuwe stickers en Threads laat je tot 20 visuals posten

Instagram voegde deze week 38 nieuwe stickers toe aan Stories en Reels. Daarnaast verbeterden ze het "Emoji Pong" spel. Ben je al actief op Threads? Dan zul je ook dit nieuws interessant vinden. Want je kunt nu tot 20 foto's en video's in één bericht posten.

Klinkt bekend? Lees hier meer details 👈

 

Nieuwe WhatsApp functie om spam te bestrijden

Wow, het is alweer even geleden, niet? Maar ja hoor, ook WhatsApp heeft deze week nieuws. We kennen het allemaal: die vervelende spamberichten die je WhatsApp binnenstromen. Goed nieuws, het platform werkt aan een functie om berichten van onbekende accounts te blokkeren.

Benieuwd? 👀

 

LinkedIn voegt opt-out optie toe voor AI-training

Er is nieuws over hoe LinkedIn met onze gegevens omgaat. Schrik niet, maar wist je dat LinkedIn al je openbare info gebruikt om zijn AI-tools te trainen?

Onlangs hebben ze hun 'Gebruikersovereenkomst en Privacybeleid' bijgewerkt om dit duidelijker te maken. Wat gebeurt er met je gegevens? En moet LinkedIn rekening houden met de EU-regelgeving?

Lees hier wat dit concreet voor ons betekent.

 

Nieuwe advertentiemogelijkheden en uitbreiding van TikTok abonnementen

TikTok daagt Google uit met zoekadvertenties.  Inderdaad, ze willen een deel van de Google Ads-markt veroveren. Slim, aangezien steeds meer jongeren TikTok gebruiken om te zoeken in plaats van Google. Daarnaast breiden ze hun abonnementsopties uit. Ben jij een contentcreator maar geen livestreamer? Dan kun je nu ook je volgers een betaalabonnement aanbieden.

Wil je meer weten over de "TikTok Search Ads Campaign"? Benieuwd naar wat je als abonnee krijgt en aan welke voorwaarden je moet voldoen? Lees dan zeker verder. 

 

AI komt naar YouTube Studio, je eigen community in YouTube en meer

Ben jij een YouTuber of een fervente kijker? Wel er komen supertoffe updates aan. Als creator krijg je meer tools om content te maken. En als kijker kun je uitkijken naar een gepersonaliseerde ervaring en misschien zelfs video's gedubd in je eigen spreektaal.

Van YouTube die AI naar je werkplek brengt tot het opbouwen van een community en het pauzeren van advertenties. Ontdek hier alle YouTube-updates.

 

Gebruikers lopen weg en iemand volledig blokkeren op X lukt niet meer 

Bezoek jij de laatste tijd X nog? De kans is groot dat je niet de enige bent die er minder tijd doorbrengt. Er gebeurt namelijk heel wat op het platform … Zo verliest X terrein. Zowel in de VS als in het VK zien we een significante daling in het aantal gebruikers. En blokkeerde je wel eens iemand op X? Dat wordt binnenkort een stuk lastiger. X is namelijk van plan om de blokkeerfunctie grotendeels uit te schakelen.

Hoe dan? Dat lees je hier.

Share this article on